A liberális és a tradicionális mesevilág az LMBTQP-lobbi tükrében

Ott tart az LMBTQP-lobbi, hogy muszáj megfogalmaznunk a normalitás álláspontját. Higgadtan, érvekkel, a hagyományos létszemlélet és világnézet alapján. A világ elsötétedése oly mértékű, hogy az egészséges értékrend kifejtése is szélsőséges tettnek minősül, mivel a kritikánk tárgyát képező liberális világfelfogás lett az általánosan elfogadott. Hamisnak bizonyult az az érv, hogy ha nem foglalkozunk velük, akkor abbahagyják, mert ők csak figyelemre vágynak. Le kell söpörnünk azt a gondolatot az asztalról, hogy nem szabad ellenük tiltakozni, akciókat szervezni – ezek a gyávaság szavai. Az elmúlt évek jól mutatják, hová tart a lobbi: a Budapest Pride először csak egy rövid felvonulás volt, majd egész délutános, azután egész napos programmá, majd hétvégnyi, azután hetes, most már hónapos programsorozattá vált, miközben egész évben ömlik ránk a szenny. Jelenleg könyveket adnak ki gyerekeknek, játszótereken indítanak plakátkampányokat és a legnagyobb tech óriások és médiacégek támogatják őket, mögöttük áll az egész filmipar. A helyzet annyira súlyos, hogy gyűlöletbeszédnek és bűncselekménynek számít az ellenük való fellépés, amit ékesen bizonyítanak a hazafiak ellen indított eljárások – többek között én is megtapasztalhattam, és tapasztalom folyamatosan a jogi eljárásokon keresztül a lobbi valódi erejét. Sajnos nem fognak megállni, csak akkor, ha mi állítjuk meg őket!

Publicisztikám eredeti változatát a hírhedt, első „mesekönyv” kapcsán, a Meseország mindenkié kiadásakor írtam a 2020-as esztendőben, de mivel a téma messze túlmutat egy kiadványon, sőt, valahol a homoszexualitás témáján is, ezért aktualitásából nem veszített semmit. Sajátságosan vegyítettem az eszmei-ideológiai szempontokat pszichológiai és társadalompszichológiai kérdésekkel. A pszichológiai szempontokat gyermekpszichológusokkal, a témában érintett pedagógusokkal, illetve homoszexuálisokat sikerrel gyógyító pszichológusokkal egyeztettem – ezen szakemberek nevüket nem vállalják, mert joggal tartanak a deviáns lobbi bosszújától. Ez is jól mutatja a helyzet súlyosságát.

Az elmúlt években az LMBTQP-propaganda gőzerőre kapcsolt, és nyíltan kilépett a társadalom elé, egyértelműen annak megváltoztatása céljával. Ezt a lobbit azonban nem lehet különválasztani az általános életvitellé váló liberalizmustól és a modern ember emberalatti és végtelenül deviálódott (elúttalanodott) nézetrendszerétől. A liberalizmus egyeduralomra jutásával vált szabaddá az út a homoszexuális lobbi előtt, hogy azután egy LMBTQP-diktatúrát építsen ki.

A teljes írás a Duo Gladii 2021. júliusi számában (1. évf. 8. szám) olvasható.
A korábbi és újabb lapszámok megrendeléséhez vegye fel velünk a kapcsolatot ITT!

Ne álljon meg itt!

Olvasson tovább...

Róma örök! – Készül a legújabb Duo Gladii

A Duo Gladiiban elindult civilizációs tematika bevezető száma után megkezdjük azon tradicionális civilizációk számbavételét – elsőként Róma kerül terítékre –, amelyektől tanulhatunk, amelyekre ilyen vagy olyan