Loading...

Féléves és éves előfizetések

Válasszon féléves és éves előfizetéseink közül

Törlés

Biztonságos bankkártyás fizetés a Simplepay által.
A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay oldalán történik. Semmilyen bankkártya adatot nem tárolunk. Olvassa el a vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót.

Mi az a Duo Gladii?

A Duo Gladii, magyarul ’két kard’ a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által kiadott, kéthavonta megjelenő folyóirat, melynek hasábjain – a színtiszta, tradicionális jobboldaliság jegyében álló – nagyrészt vallási, mitológiai, létszemléleti, világnézeti, metapolitikai, történelmi és kulturális tematikájú publicisztikákat, esszéket, cikkeket közlünk.

Előfizetés

Az előfizetés az aktuális számmal veszi kezdetét, tehát pl. egy decemberben leadott előfizetés fejében először a december-januári számot küldjük ki Önnek. A régebbi számokból a RENDELÉS fülnél vásárolhatnak. A féléves előfizetés keretében 3, míg az éves keretében 6 egymást követő lapszám leszállítását vállaljuk.

Szállítás

Az egyes lapszámokat postai levélként küldjük el az Ön címére, a nyomdai megjelenést követő legrövidebb időn belül. Fontos, hogy havonta csak egy alkalommal, minden hónap közepén áll módunkban postázni.

Kattintson a kérdésre a válaszok megtekintéséhez

Mit kapok ha előfizetek a Duo Gladiira?

Olvassa el mit írtak mások, miután kezükbe vették a Duo Gladiit

"Ezúton szeretném megköszönni eddig értékes és színvonalas munkájukat! Sok örömet okoztak lapjukkal."
(B.V)

"Öröm olvasni azokat, akik így gondolkodnak a világról, Istenről, hazáról, értékekről."
(P.T)

"Tisztelettel köszönöm az Önök kiváló munkáját az elmúlt évben az igen magas színvonalú folyóirat elkészítésében. Kívánom, hogy a Két Kard az elkövetkező esztendőben is legalább oly fénylőn és élesen rajzolódjon ki a magyar élet egén mint az előzőben."
(B.A)

"A kiadványok eddig maximálisan elégedettséget okoztak számomra, továbbá minden elvárásomon túl is mutattak. Nagyon örülök, hogy Sacrum Imperium, Északi Korona és egyéb kiadványok után továbbra is létezik valami, ami mellett örömmel állhatok ki, ezúttal már előfizetőként is.
(K.K)

Ezúton szeretném megköszönni eddig értékes és színvonalas munkájukat! Sok örömet okoztak lapjukkal.
(A.R)